Banner image

Heliocare on Euroopan johtavia aurinkotuotemerkkejä, ja sen on kehittänyt dermatologian asiantuntija Cantabria Labs. Kaikki Heliocaren tuotteet suojaavat ihoa haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä, ja tuotteiden ja teknologioiden vaikutuksia on tutkittu perusteellisesti. Ne suojaavat ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Lisäksi ne vähentävät ihon yliherkkyyttä auringolle Fernblock®-teknologian, laajaspektrisen aurinkosuojan sekä antioksidantteina toimivien vihreän teen sekä C- ja E-vitamiinien ansiosta.

Kun ihon suojaa hyvin, se pysyy terveenä

Heliocarella on tuotteita kasvoille ja vartalolle sekä suun kautta otettava lisäravinne aurinkoyliherkkyyteen. Tuotteiden nykyaikaiset aurinkosuodattimet ja teknologiat antavat iholle ylivertaisen suojan.

  • HELIOCARE ADVANCED on aurinkotuotesarja, joka tarjoaa laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan. Sarjan tuotteissa on miellyttävä koostumus, joka myös kosteuttaa ja korjaa ihoa.
  • HELIOCARE 360º tarjoaa monivaikutteisia koostumuksia, jotka suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä näkyvältä valolta (HEV) ja infrapunasäteilyltä (IR).

Fernblock®-teknologia

Heliocaren vaikuttava ainesosa on Fernblock®, joka on Polypodium leucotomos -kasvista saatava uute. Se on ainutlaatuinen kasviuute, jolla on todistetusti suojaava ja korjaava vaikutus sekä iholle levitettynä että suun kautta nautittuna. Ainesosa ehkäisee auringon säteilyn haittavaikutuksia, kuten ikääntymisen merkkejä, pigmenttiläiskiä, soluvaurioita ja yliherkkyyttä.

Banner image

Alkuperä ja kehitys

Fernblock®-teknologia kehitettiin Cantabria Labsin tekemän tutkimuksen perusteella yhdessä Harvardin yliopiston tutkijaryhmän kanssa, jota johti tohtori Fitzpatrick. Tavoitteena oli kehittää täydellinen aurinkosuoja. Tutkimus osoitti, että uute ehkäisee sekä suoria vaurioita että auringonsäteilylle altistumisen jälkeisiä pitkän aikavälin vaurioita, kuten ihon ikääntymistä, soluvaurioita ja yliherkkyyttä auringolle. Kasviuute valmistetaan saman laatustandardin mukaisesti kuin lääkkeet tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


 


Mikä Heliocaressa on niin erikoista?

Banner image

Parempi suoja auringon suoria vaikutuksia vastaan

Fernblock®-uutteen on osoitettu lisäävän ihon vastustuskykyä vähentäen ihon palamista, ja se suojaa kaikilta ihoa vaurioittavilta auringon säteiltä (UVB, UVA, HEV-L ja IR).

Banner image

Korjaa soluvaurioita

Auringon säteily vaurioittaa ihosoluja, mikä voi pitkällä aikavälillä aiheuttaa erityyppisiä ihovaurioita. Fernblock®-teknologian on osoitettu ehkäisevän vaurioita sekä lisäävän ihon kykyä korjata vaurioita.

Banner image

Antioksidanttinen vaikutus

Fernblock® toimii antioksidanttina, mikä auttaa neutraloimaan ihon auringolle altistumisen aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Banner image

Ehkäisee valovanhenemista ja pigmentoitumista

Fernblock®-tekniikka auttaa säilyttämään ihon kollageenin ja elastiinin, mikä ehkäisee ryppyjen syntymistä ja kimmoisuuden häviämistä. Se auttaa myös vähentämään pigmenttiläiskiä ja ehkäisemään niiden syntymistä.

Banner image

Parantaa puolustuskykyä

Iholla on omat tärkeät puolustusjärjestelmänsä ulkoisia tekijöitä vastaan. Auringolle altistuminen vaikuttaa niihin kuitenkin haitallisesti. Fernblock® vahvistaa ihon omia puolustusmekanismeja, jolloin ne suojaavat paremmin auringon säteiltä.


Yhteenveto tuotteista