Sport Transparent Stick

Heliocare
29 €
Varastossa
SKU
26009
Kätevä puikko aurinkosuojan nopeaan levittämiseen ilman tahmaa.

Lisätietoja

Heliocare 360° Sport Stick on kätevä puikko aurinkosuojan nopeaan levittämiseen ilman tahmaa. Läpikuultava puikko kulkee näppärästi mukana, ja sillä on helppo parantaa aurinkosuojaa päivän aikana. Yksi kerros antaa riittävän suojan. Koostumus on dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu (voi käyttää silmien lähellä), ja se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Se suojaa kattavasti UVA- ja UVB-säteilyn, näkyvän valon (HEV) ja infrapunasäteilyn (IR) haitoilta. Vaikutus perustuu laajaspektrisen, nykyaikaisen aurinkosuodattimen lisäksi ainutlaatuiseen Fernblock-ainesosaan ja muihin innovatiivisiin ainesosiin, jotka tukevat ihon uudistumista. Veden- ja hienkestävä.

More Information
Amount 25 g
Aktiiviset ainesosat Vitamin E, Fernblock
Ingredients

Coco-Caprylate/Caprate; Dicaprytyl Carbonate; Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphhenyl Triazine; Dibutyl Lauroyl Glutamide; Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate; Diethylhexyl Butamido Triazone; Ethylhexyl Trazone; Dibutyl Ethylhexanoyl Glutamide; Tocopherol; Diethylhexyl Syringylidenemalonate; Silica; Polypodium leucotomos Leaf Extract; Propylene Glycol; Caprylic/Capric Triglyceride; Parum; Linalool.

Ihotyyppi Sopii kaikille
Iho-ongelmat Kaikki
Koostumus Stick
Write Your Own Review
Arvostelet:Sport Transparent Stick
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?
Lähetä meille kysymyksesi alla, niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.